07
jan

Openingsborrel zaterdag 13 januari

Na een verhuizing van twee weken, openen wij op donderdag 11 Januari de deuren van onze nieuwe vestiging aan de Nieuwstad 57-61. Reden voor een toast en wel op zaterdagmiddag 13 januari. Tussen 13.00 en 17.00 kun je onder het genot van een drankje, hapje en live muziek van Blue Flamingo genieten van moderne kunst en onze nieuwe glascollectie.  

KUZ in de pers: o.a. de Stentor: en Contact

Nb onze vestiging in Laag-Keppel is 13 jan. gesloten ivm deze opening

11
dec

Kunstuitleen Zutphen gaat verhuizen!

Op zaterdagmiddag 23 december om 17.00 uur sluiten wij onze vestiging aan de Lokenstraat om de gehele collectie te verhuizen naar de Nieuwstad 57-61. Op donderdag 11 januari openen wij hier onze nieuwe Kunstuitleen.

Tussen 27 december en 10 januari zijn onze vestigingen dan ook gesloten in verband met deze verhuizing. Uiteraard zijn wij telefonisch wel bereikbaar. Wij wensen u alvast fijne feestdagen, een kleurrijk 2018 en graag tot ziens in de Nieuwstad (en uiteraard in Laag-Keppel).

02
jul

Ontvangt u onze e-mail nieuwsbrief al?

De afgelopen maanden hebben wij weer nieuwe werken van kunstenaars mogen toevoegen aan onze collectie waaronder Sonja Brussen, Martien de Kler, fotografie van Brian Preciousdecay en beelden van Ingrid Verheul. Lees er meer over in deze nieuwsbrief. Niet ontvangen? Aanmelden kan via info@kunstofart.nl
https://www.facebook.com/kunstofart/?ref=aymt_homepage_panel

z