18
apr

Vestiging Laag-Keppel vanaf 19 april tm december gesloten ivm restauratie

Op maandag 23 april start Schotman Restauraties uit Vorden met de restauratie van onze vestiging in Laag-Keppel. Het markante pand, een kerkje uit ongeveer 1880, is beeldbepalend en van grote historische waarde volgens de gemeente Bronckhorst en de provincie Gelderland. Het kerkje wordt gerestaureerd en zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat teruggebracht, energiezuiniger gemaakt en nog beter geschikt gemaakt als galerie om je kennis te laten maken met de mooiste kunstwerken.

Behoud van authenticiteit

Met de restauratie gaat een lang gekoesterde wens van ons in vervulling. Onze (schoon)vader werkt hier al dertig jaar. Daarmee heeft het kerkje voor ons een bijzondere betekenis. Het is altijd onze wens geweest om het kerkje geschikt te maken als galerie en tegelijkertijd de authenticiteit van het gebouw te behouden. Wij kunnen er nu echt iets moois van maken.

Heb je nog vragen over onze verbouwing, neem dan gerust contact met ons op via info@kunstofart.nl of mobiel: (06) 3040 2938.

07
jan

Openingsborrel zaterdag 13 januari

Na een verhuizing van twee weken, openen wij op donderdag 11 Januari de deuren van onze nieuwe vestiging aan de Nieuwstad 57-61. Reden voor een toast en wel op zaterdagmiddag 13 januari. Tussen 13.00 en 17.00 kun je onder het genot van een drankje, hapje en live muziek van Blue Flamingo genieten van moderne kunst en onze nieuwe glascollectie.  

KUZ in de pers: o.a. de Stentor: en Contact

Nb onze vestiging in Laag-Keppel is 13 jan. gesloten ivm deze opening

11
dec

Kunstuitleen Zutphen gaat verhuizen!

Op zaterdagmiddag 23 december om 17.00 uur sluiten wij onze vestiging aan de Lokenstraat om de gehele collectie te verhuizen naar de Nieuwstad 57-61. Op donderdag 11 januari openen wij hier onze nieuwe Kunstuitleen.

Tussen 27 december en 10 januari zijn onze vestigingen dan ook gesloten in verband met deze verhuizing. Uiteraard zijn wij telefonisch wel bereikbaar. Wij wensen u alvast fijne feestdagen, een kleurrijk 2018 en graag tot ziens in de Nieuwstad (en uiteraard in Laag-Keppel).

z