Kunst of Art Opnieuw sponsor van de kunstwandelroute 2019

Sinds enkele jaren sponsort Kunst of Art de Kunstwandelroute van Stichting het Web Kunstenaarsnetwerk.

Deze week zette Kunst of Art een handtekening onder een nieuw contract als hoofdsponsor van de Kunstwandelroute 2019. “Wij zien het als een speerpunt in onze onderneming om dit mooie initiatief te ondersteunen”, zegt Mike Hulshof van Kunst of Art. “Kunst verbindt mensen. Daarnaast zijn wij gevestigd in de prachtige Achterhoek, waar deze wandelroute inmiddels een begrip is. Wij stimuleren het kunstbesef en deze route door het mooie Landgoed Enghuizen past daar goed bij. Vandaar dat de keuze om betrokken te blijven bij dit initiatief, een logische is.”

Op naar een succesvolle jubileumeditie
Dit jaar organiseert het Web voor de 20ste keer de Kunstwandelroute Hummelo. Een route waarbij langs het pad diverse kunstwerken te zien zijn. Gezien het aantal bezoekers, ruim 14.000 vorig jaar, mag je concluderen dat het een groot succes is.

Ruud Kaper en Pim van Arkel vullen aan: “Wij zijn trots op de samenwerking met dit jonge familiebedrijf. Betrokken ondernemers met erkenning voor kunst en natuur in onze regio. Op naar een succesvolle 20ste editie van onze mooie wandelroute.”


Over de Kunstwandelroute
De Kunstwandelroute is van Goede Vrijdag tot en met 2e Pinksterdag tussen zonsopkomst en zonsondergang te bezoeken. Meer informatie via https://www.kunstwandelroutehummelo.nl/