Social Art 3-daagse

Kunst & Design met een bijzonder verhaal! Wij vinden het vanzelfsprekend deze beeldende kunst en designproducten onder je aandacht te brengen. Door met respect en aandacht mensen met diverse talenten en disciplines op een positieve manier met elkaar te verbinden, ontstaan verrassende samenwerkingen én bijzondere resultaten. Verborgen talenten worden benut, restafval wordt grondstof. Een win-win voor mens en omgeving.

Talenten benutten
Tijdens de driedaagse tref je prachtige werken van kunstenaars die tekenen en schilderen bij diverse dagbestedingslocaties van Elver en Zozijn in de regio Achterhoek. Maar ook van daarbuiten, zoals de makers van het bijzondere label ‘Mooi door Mij’, je laten zien; designproducten met ontwerpen van o.a. Ellis Rowold en Ramon Middelkoop.


Restafval wordt grondstof
Daarnaast is een mooie selectie van ambachtelijk gemaakte designproducten te zien van het Achterhoekse bedrijf ‘Around the Corner’. Allemaal op basis van hergebruik van restmaterialen zoals wol, glas en hout. Bovendien toont meubelarchitect Rolf Wolters enkele meubels, zoals een fauteuil en een ‘verlegen stoeltje’, beide gemaakt van oude panlatten.


Onze openingstijden tijdens de Social Art 3-daagse:
26 oktober: 13.00-17.00 uur
27 oktober: 11.00-17.00 uur
Extra geopend op zondag 28 oktober van 13.00-17.00 uur

Wij ontmoeten je graag op de Nieuwstad 57-61 in Zutphen