Vestiging Laag-Keppel vanaf 19 april tm januari gesloten ivm restauratie

Op maandag 23 april start Schotman Restauraties uit Vorden met de restauratie van onze vestiging in Laag-Keppel. Het markante pand, een kerkje uit ongeveer 1880, is beeldbepalend en van grote historische waarde volgens de gemeente Bronckhorst en de provincie Gelderland. Het kerkje wordt gerestaureerd en zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat teruggebracht, energiezuiniger gemaakt en nog beter geschikt gemaakt als galerie om je kennis te laten maken met de mooiste kunstwerken.

Behoud van authenticiteit

Met de restauratie gaat een lang gekoesterde wens van ons in vervulling. Onze (schoon)vader werkt hier al dertig jaar. Daarmee heeft het kerkje voor ons een bijzondere betekenis. Het is altijd onze wens geweest om het kerkje geschikt te maken als galerie en tegelijkertijd de authenticiteit van het gebouw te behouden. Wij kunnen er nu echt iets moois van maken. Tijdens de restauratie die tot ongeveer januari duurt, is het kerkje gesloten voor publiek. Maar uiteraard blijft onze vestiging in Zutphen aan de Nieuwstad 57-61 geopend en daarnaast komen we ook op afspraak bij onze klant thuis of op kantoor. Aan onze service verandert natuurlijk niets.

Heb je nog vragen over onze verbouwing, neem dan gerust contact met ons op via info@kunstofart.nl of mobiel: (06) 3040 2938.

>De Gelderlander schreef een leuk artikel over onze restauratie, je leest het hier: https://www.gelderlander.nl/achterhoek/broers-restaureren-kerkje-in-laag-keppel~a365e8ba/