Onze locaties

Onze locaties

Galerie 1880 is sinds 1987 gevestigd in een neogotisch kapelletje in Laag-Keppel. Kunstuitleen Zutphen is gevestigd aan het Basseroord.

Het kapelletje in Laag-Keppel werd rond 1880 gebouwd als onderdeel van het nabijgelegen kasteel Keppel. De rode baksteen zorgt voor een opvallend kleuraccent in de natuurlijke laan van bomen die de Hummeloseweg omzoomt. De kleine gelede toren en de ranke spitsboogvensters geven het serene kerkje een ietwat frivole uitstraling. De met eenvoudige middelen opgeknapte binnenruimte omlijst de tentoongestelde, hoofdzakelijk uitbundige werken op een praktische maar doeltreffende manier.

Keppel: kunstenaarsdorp
Diverse galeriehouders zijn inmiddels neergestreken in het kunstenaarsdorp Keppel. Ze namen mede het initiatief tot de – nu jaarlijkse – Kunst4daagse. Elk jaar in mei staat de gemeente Bronckhorst, waar Keppel deel van uitmaakt, een aantal dagen in het teken van Kunst en Cultuur. Aantrekkelijke fiets- en autoroutes en verschillende activiteiten, workshops, optredens en concerten laten bezoekers alle kunstzinnige en culturele facetten van Bronckhorst ontdekken.

Zutphen
Kunstuitleen Zutphen is gevestigd aan het Basseroord. Op 50 meter van onze winkel is een grote parkeerplaats. Een bezoek aan de Hanzestad Zutphen is zeker de moeite waard. Zutphen wordt ook wel Torenstad genoemd vanwege zijn grote, historische gebouwen die de skyline vormen van de stad. Met verschillende musea, hofjes en andere bezienswaardigheden waant u zich hier bijna in de middeleeuwen.

Contact
Voor adresgegevens en telefoonnummers klik hier